Uuden puheenjohtajan terveiset

Virkkalan Yrittäjät ry:lle valittiin vuosikokouksessa 16.4.2018 uusi hallitus, jossa allekirjoittanut toimii puheenjohtajana, Kenneth Emet varapuheenjohtajana, Kirsi Kinnunen sihteerinä, Tuija Brilli rahastonhoitajana ja Janne Loikkanen hallituksen jäsenenä. Jäsenmaksuksi vahvistettiin entiseen tapaan 50 euroa. Rahastonhoitaja Tuija Brilli lähettää jäsenmaksulaskut pikapuoliin teille.

Lauantaina koittaa jo ensimmäinen vuoden tapahtumista, jolla pyritään houkuttelemaan lisää asiakasvirtoja Virkkalaan ja tekemään ostoksensa täällä. Kevättempaus järjestetään nyt jo kolmatta kertaa ja siis la 5.5. klo 10-13. Ohjelmassa kirppismyyntiä Virkkalantien varrella, hälytysajoneuvoja, moottoripyöriä, poneja jne. Erillistä ohjelmalavaa ei ole, toisin kuin Virkkalapäivänä.

Virkkalapäivää suunnitellaan ma 14.5. klo 18 kahvila Hilman Herkussa (Virkkalantie 15), joten tervetuloa mukaan! Järjestyksessään 25. Virkkalapäivän ajankohdaksi on jo aiemmin päätetty la 4.8., jolloin kesäasukkaatkin ovat toivottavasti vielä täällä eikä se mene päällekkäin Laurinpäivän (11.8.) kanssa.

Joulunavaus Virkkalassa on tod.näk. joko pe 23.11. tai pe 30.11. niin ettei se mene päällekkäin Lohjan keskustan joulunavauksen kanssa.

Viime kesänä olimme porukalla kalkkitehtaan rannassa katsomassa kesäteatteria, mikä osoittautui menestykseksi kaikin tavoin. Ehdotuksia otetaan vastaan mitä vapaamuotoinen verkostoituminen voisi olla tänä vuonna, sillä tietääkseni meillä ei ole esim. kesäteatteria omalla kylällä tänä vuonna.

Puhalletaan yhteen hiileen, sillä se on meidän kaikkien etu, että saadaan vipinää Virkkalaan! 😊

Yhteistyöterveisin,

Nina Granath
Puheenjohtaja
Virkkalan Yrittäjät ry.
Puh. 050-5319288

Minut tavoittaa kahvila Hilman Herkusta aamusta iltaan sunnuntaita lukuunottamatta, jos haluatte tulla keskustelemaan kehittämisideoista ym.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.