Jäsenesittelyjä

 • ER-tuki, tmi

  Markkinointi ja mainontapalveluita pienille ja keskisuurille yrityksille. Osaamista laajalti kerättynä vuodesta 1989 lähtien niin printistä, radiosta, netistä, tapahtumista….. tsekkaa Facebookista tai kotisivuilta lisää ja ota yhteyttä jos tarvitset apua tuotteidesi tai palveluidesi myymisessä ja markkinoinnissa.

  www.ertuki.fi :

 • K-Market Virkkala

  K-Market Virkkala kotisivut :

   

 • Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

  Länsi-Uudenmaan Säästöpankki
  y-tunnus 128371-9
  Virkkalantie 13, 08700 LOHJA

  puh. 029 041 2000
  fax. 029 041 2115

  www.saastopankki.fi/lusp :

 • Opti-Mikko

  Opti-Mikko on maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut optikkoliike. Oma tuontimme varmistaa yksilölliset ja muodikkaat kehykset houkuttelevaan hintaan. Liikkeessämme on myös jatkuvasti erinomaisia tarjouksia.
  Matkalle lähdössä ja passi pitäisi uusia? Ajokortti vanhenemassa? Myös valokuvaus onnistuu optikkoliikkeessämme. Passikuvat nopeasti ja ammattitaidolla. Kauttamme myös valokuvaus tärkeisiin hetkiin, kuten häihin tai ristiäisiin.
  Hyvää asiakaspalvelua ja ammattitaitoa arvostavia asiakkaita Lohjan, Virkkalan ja Uudenmaan alueella palvelemme yksilöllisesti. Tervetuloa utustumaan yksilölliseen mallistoomme!

  www.optimikko.fi :

 • Okalintu

  Okalinnusta lemmikkieläin ruokien ja tarvikkeiden lisäksi myös lintuja, matelijoita, kaloja yms kotieläimiä….. Löydät meidät Virkkalantie 11:sta ja aina voit soittaa numeroon 019-343047.

  www.okalintu.fi :

 • Saul International Oy

  Saul International tarjoaa kaikki rakennusalaan liittyvät työt ammattitaidolla. Tarvitsitpa apua rakennuksessa tai saneerauksessa, maalaus-, muuraus- tai rappaustöissä, ota yhteyttä meihin.

  www.saulinternational.com :

 • Tmi Manu-Pekka Laakso

  MONIPUOLINEN PAINOTALO

  Olemme esinepainatukseen erikoistunut  painoalan perheyritys, joka tuottaa merkintäpalveluja silkkipaino- ja tampopainomenetelmillä sekä suurkuvatulostintekniikalla eri materiaaleille.

  Tunnusmerkkejämme ovat nopeat ja joustavat toimitusajat, korkea laatu sekä kilpailukykyinen hinnoittelu.

  www.manu-pekkalaakso.fi:

 • Waloplast

  Waloplast Oy on yritys, joka myy, valmistaa ja markkinoi ensiapu- ja ensihoitotuotteita. Waloplast Oy on toimialallaan Suomen suurin ja monipuolisin yritys. Palveluihimme kuuluvat myös välinekoulutukset ja riskikartoitukset.Waloplast Oy, Kuninkaantie 4 08700 LOHJA. Puh. 019 387 908

  www.waloplast.fi :

 • Wellbeing You Hyvinvointipalvelut

  Wellbeing You Hyvinvointipalvelut tarjoaa Sinulle uniikin yhdistelmän palveluita, joilla Sinun on mahdollista saavuttaa kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin sisäinen kuin ulkoinen.

  Palveluni rakentuvat kolmen ”B:n” ympärille:

  BodyMind Energy Balancing Method -hoito

  Bemer fysikaalinen verisuoniterapia

  BYAS Bionic Youth Activating System

  Kyse on hyvin luonnollisista, tehokkaista hoitomuodoista, joilla me jokainen voimme rakentaa hyvinvointiamme, huolehtia itsestämme, voida paremmin.

  Hyvää oloa Sinulle – luonnollisesti

  www.wellbeingyou.fi